Nämä ovat tämän syksyn parhaita silppureita lehtien käsittelyyn

.


”Syksynlehtifilosofiani” on muuttunut paljon vuosien varrella, laissez-fairesta välinpitämättömyyden vuoksi syvään kantamaan vastuuta jokaisen lehden pussittamisesta, kaikkien lehtien multaamiseen kompostia varten ja vihdoin takaisin lähtöön. Vaikka olen henkilökohtaisesti sitä mieltä, että lehdet on parasta jättää sinne, missä ne putoavat (hyönteisten ja muiden otusten hyödyksi).

Mutta jos olet edelleen lehtien hävitysmatkalla ja ajatus elämäsi haravoimisesta ei houkuttele, miksi et imuroi nurmikkoasi sen sijaan? Jotkut lehtipuhaltimet toimivat päinvastoin ja toimivat myös silppuriina. Silppuamisen jälkeen voit hävittää lehdet paljon helpommin (koska niitä mahtuu enemmän roskakoriin tai pusseihin tai kompostoi ne niin paljon nopeammin). Jos tämä kiinnostaa sinua, tässä on parhaat silppurit työhön.

Mitä tarvitset tyhjiömulcherissa

Kun olet ostamassa imumulcheria, haluat todella ottaa huomioon neljä asiaa.

  • Kuinka painava se on, mukaan lukien akku, jos käytät langatonta? Käytät työkalua olkapäälläsi, ja paino voi nopeasti vaikuttaa siihen, kuinka hauskaa pidät uuden työkalusi/ystäväsi kanssa.

  • Kuinka suuri imulaite on? Et halua sen jumiutuvan. Se tapahtuu joka tapauksessa, mutta mitä suurempi aukko, sitä harvemmin se tapahtuu.

  • Kuinka iso laukku on? Koot vaihtelevat, etkä ehkä voi odottaa tyhjentämistä, kunnes se on täynnä, jos se painaa liikaa. Mutta myös, mitä suurempi pussi, sitä harvemmin sinun täytyy tyhjentää se.

  • Kuinka kovaa se on? Vaikka suosittelen yleensä vain sähköisiä mulkkureita, nämä ovat silti kovaäänisiä työkaluja, joista useimmat asuinalueet valittavat. Tyhjiömulcher on pohjimmiltaan vain puhallin, joten varmista, että tarkistat, kuinka äänekäs se on, jota katselet. (Tämä on tärkeää myös omille korvillesi, mutta kuulosuojaimet ovat aina hyvä idea.)

Ryobi 40V HP Harjaton 100 MPH 600 CFM johdoton lehtipuhallin/mulcher/tyhjiö

Hinta: 369 dollaria
Paino: 12,2 lbs
Keräyspussin kapasiteetti: 10,5 gallonaa
Melutaso: 65 db
Ilmavirta: 600 cfm
Ilman nopeus: 100 mph

Ryobin akkumulcher voittaa pisteitä upeasta ilmavirrasta ja jättimäisestä kehäkeräyskartiosta. Kaikista imureista alhaisimman melutason ansiosta se on helpompaa korvillesi, ellei lompakkosi tai olkapäällesi. Silti, koska niin monet ihmiset ovat jo sidottu Ryobi-brändiin, jos istut jo 40 V akuilla tälle linjalle, tämä on tehokas vaihtoehto.

Greenworks johdoton puhallinimuri

Hinta: 208 dollaria
Paino: 5,6 lbs
Keräyspussin kapasiteetti: 10,5 gallonaa
Melutaso: 70 db
Ilmavirta: 340 cfm
Ilman nopeus: 185 mph

Jos Greenworks-brändi ei ole sinulle tuttu, niiden puhallin/mulcher on hyvä työkalu aloittaa. He ovat tehneet itselleen kivan nimen maisemointityökalutilassa, ja tämä on vaihtoehdoista kevyin, paino 5,6 lbs ja kohtuullinen melutaso. Sillä on kunnioitettava ilmavirta ja erinomaiset arvostelut keskitason hintaan. Vaikka imulaite voisi olla suurempi, tämä on loistava vaihtoehto pienempiin/kevyempiin töihin.

Sun Joe sähköinen käsipuhallin/imuri/mulcher

Hinta: 79,98 dollaria
Paino: 9,1 lbs
Keräyspussin kapasiteetti: 18 gallonaa
Melutaso: 96 db
Ilmavirta: 440 cfm
Ilman nopeus: 250 mph

Sun Joe on erinomainen pihatilassa, ja olen käyttänyt heidän muita mulkkureita ennenkin. Tämä puhallin/tyhjiö voittaa budjettiytimen keskuudessamme, ja sillä on loistava ilmavirta ja nopeus, etkä voi lyödä keräyspussin suurta kapasiteettia, huimat 18 gallonaa, ja keräyslaitteen muoto ja koko on suuri kapasiteetti. Silti et todennäköisesti kuluta pussin kapasiteettia loppuun, koska se on melko raskas, etenkin märillä lehdillä, ja itse työkalu painaa 9 kiloa. Se on myös äänekkäämpi kuin muut mallit, joten kuulosuojaus on taattu.